ARA
Mèdia 06/04/2011

Els 100 dies del govern d'Artur Mas, portada de l'ARA

El judici a Berlusconi pel cas Rubygate és l'altre tema destacat

Redacció
1 min
portada ara 6 abril

Barcelona“Els socialistes deixen sol Mas”. Aquest és el titular de portada de l'ARA el dia en què el govern d'Artur Mas arriba als seus 100 primers dies. El diari detalla que el PSC es distancia de CiU per la rebaixa de successions i que Zapatero confirma que no pagarà més diners a Catalunya. El Govern es veu abocat, ara, a pactar els pressupostos amb el PP: és un altre ítem d'aquesta portada. També es destaca l'anàlisi de Manel Manchón, subdirector de l'ARA: "Josep Piqué, l'home pont".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A la fotografia principal de la primera pàgina d'aquest dimecres s'hi veu un italià amb una pancarta contra Berlusconi. “Itàlia jutja Berlusconi pel Rubygate” és com es titula aquesta informació per explicar el judici contra el primer ministre italià.

L'ARA també destaca els reportatges "Escoles sense llaminadures", "Desigualtat amb uniforme" i que Barcelona bat el rècord de visitants el 2010, amb 7,1 milions, una dada que suposa tants turistes com catalans.

Finalment, els articles de l'escriptor Sebastià Alzamora, del director de la Fundació per la Pau Jordi Armadans i del filòleg Albert Branchadell completen la portada.

stats