ARA
Mèdia 10/04/2011

El dret a decidir, portada de l'ARA

La primera està dedicada íntegrament a la jornada participativa d'aquest 10-A

Redacció
1 min
portada ara 10 abril

Barcelona“Sí al dret a decidir” és el titular de portada de l'ARA d'aquest diumenge. Es tracta d'una primera monogràfica sobre la jornada de consultes que es viurà aquest 10-A i que culminarà tota una onada que va començar el 13 de setembre del 2009 a Arenys de Munt.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Per això, a la portada hi ha una selecció de fotografies que reflecteixen el procés des d'Arenys fins el dia d'avui. Es tracta d'imatges que els lectors de l'ARA han anat enviant a través de l'eina participativa que se'ls ha brindat, i en la que encara poden continuar participant-hi. El subtítol destaca que “el 10-A tanca una onada de consultes on ja han votat 618.415 persones”.

També es destaquen els articles de l'historiador Borja de Riquer, del sociòleg Salvador Cardús i de l'escriptor Ferran Torrent.

A més, al suplement Time Out Cultura d'aquest diumenge s'hi pot trobar una entrevista als Antònia Font. Els membres del grup mallorquí, que acaben de treure disc, 'Lamparetes', confessen les seves dèries, fílies i fòbies. Finalment s'informa que el diumenge 24 d'abril es podrà aconseguir aquest nou disc amb l'ARA.

stats