ARA
Mèdia 04/05/2011

La victòria del futbol, portada de l'ARA

L'ARA focalitza la primera en la victòria del Barça i aprofundeix en la mort de Bin Laden

Redacció
1 min
Portada ARA 4 de maig

Barcelona"Guanya el futbol". D'aquesta manera obre l'ARA la portada d'aquest dimecres. El text acompanya una gran fotografia de l'entrenador del Barça, Pep Guardiola, celebrant la classificació del seu equip per la final de la Lliga de Campions. En portada també s'apunta la pròxima cita: Wembley 28-M.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A la part inferior d'aquesta primera es detallen cinc articles que s'inclouen a l'interior del diari. S'apunta la "tensió entre els EUA i el Pakistan", que "Bin Laden anava desarmat" i es precisa l'operació, minut a minut. A més, la informació s'acompanya amb els articles, des dels Estats Units, d'Antoni Bassas, titulat "Amèrica premia qui s'arrisca" i "la revenja no és noble, i què?", de Carles Capdevila.

Els articles del professor de la Universitat de Princepton, Carles Boix, de l'expert en seguretat dels EUA, Richard A. Clarke i de la rectora de la UAB Ana Ripoll Aracil completen una portada en què s'anuncia que diumenge, 8 de maig, amb l'ARA, es podrà aconseguir el DVD de Polseres Vermelles.

stats