ARA
Mèdia 05/05/2011

L'ARA es pregunta aquest dijous si el fi justifica els mitjans

En portada es destaquen les novetats del cas Bin Laden i també les dades de l'atur

Redacció
1 min
Portada ARA 5 de maig

BarcelonaL'ARA obre la portada d'aquest dijous amb una pregunta: "El fi justifica els mitjans?". S'argumenta detallant que la mort de Bin Laden revifa el debat sobre la tortura, mentre que els EUA diuen que tot ha sigut legal i els republicans reivindiquen Guantánamo. En portada també es destaquen els detalls de l'operació, en què res no és el que semblava, i s'explica que Obama es nega a publicar fotos del líder d'Al-Qaida i Zapatero justifica l'acció mortal contra el terrorista.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'atur és un altre tema destacat d'aquesta primera. S'explica per què en cinc dies hi ha 100.000 aturats menys. També es posa el focus en què per primer cop quaranta pagesos contracten seguretat privada i que el preu del petroli fa estralls en les companyies aèries del Prat.

Els articles de l'economista Miquel Puig, de l'escriptor Sebastià Alzamora i del professor de la Universitat de Miami Joaquim Roy completen una portada en què s'anuncia que diumenge, 8 de maig, amb l'ARA, es podrà aconseguir el DVD de Polseres Vermelles.

stats