ARA
Mèdia 08/05/2011

'Sense l'enemic nº1', titular de portada de l'ARA

El derbi entre el Barça i l'Espanyol és l'altre tema destacat

Redacció
1 min
Portada ARA 8 de maig

BarcelonaL'ARA obre la portada d'aquest diumenge titulant "sense l'enemic nº1", en referència a la mort d'Ossama Bin Laden acompanyant la fotografia d'un militar armat. Es destaquen els articles 'Afganistan, la guerra continua', de Carme Colomina, i 'L'operació patriòtica d'Obama', d'Antoni Bassas.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A més, s'entrevista l'excap dels Serveis Secrets del Pakistan, Hamid Gul, que veu "alguna cosa fosca en l'operació per matar Bin Laden", i al periodista degà al Pròxim Orient, Robert Fisk, que diu que "la notícia no és la mort del líder d'Al-Qaida, sinó les revoltes al món àrab".

En portada també són protagonistes Pep Guardiola i Mauricio Pochettino acompanyant el títol "Un derbi amb la Lliga a tocar", però puntualitzant que la victòria del Madrid a Sevilla obliga el Barça a anar per feina.

Aquest diumenge també es responen les següents preguntes que es formulen a la primera: Heretaré la malaltia de l'avi? I després de 'Pa negre', què? i què fem amb els morts del franquisme?

Finalment, es ressalten els articles del sociòleg Salvador Cardús, del filòsof Josep Ramoneda i de l'escriptor Ferran Torrent. A més, amb l'ARA, es podrà trobar el suplement TimeOut i, per només 9,95 euros més, el primer DVD de 'Polseres vermelles'.

stats