ARA
Mèdia 17/05/2011

La caiguda de Strauss-Kahn, portada de l'ARA

El diari focalitza la portada en el fet que el director de l'FMI ha estat condemnat, preventivament, a presó sense fiança

Redacció
1 min
Portada ara 17 maig

Barcelona"La caiguda de DSK". Aquest és el titular amb què l'ARA obre la portada d'aquest dimarts. A la portada, sobre una imatge de Strauss-Kahn visiblement abatut durant el judici a Nova York, es parla del "seductor més poderós", perquè als seus 63 anys aquest socialista, maçó i economista keynesià d'origen jueu acaba de veure arruïnada una carrera brillant, ja que era el favorit per disputar la presidència francesa a Sarkozy. Des del Fons Monetari Internacional ha estat un home clau per treure el món de la crisi amb la injecció de recursos públics.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La informació que envolta Strauss-Kahn es complementa amb un reportatge sobre sexe i poder sense barreres que es pot trobar a les pàgines 34 i 25.

A banda d'aquest tema central, a la primera es destaca que la UEFA dóna la raó al Barça i Busquets serà a Wembley. També s'explica que Duran i Lleida ataca l'alcalde de Vic, del seu propi partit, i que ZP vol reformar els horaris del comerç sense les autonomies.

Finalment, es destaquen en portada els articles del director de l'Institut d'Estudis Internacionals de la UAB, Sean Golden, de la catedràtica d'hisenda de l'UB, Núria Bosch i del filòleg Albert Branchadell.

stats