ARA
Mèdia 18/05/2011

El debat sobre el lideratge a l'FMI, portada de l'ARA

L'eufòria desfermada pel PP a València i els indignats que es fan forts al carrer són els altres temes destacats

Redacció
1 min
Portada ara 18 maig

BarcelonaL'ARA obre la portada d'aquest dimecres titulant que "es busca líder anticrisi", ja que una vegada ha caigut Strauss-Khan ha començat la batalla per la direcció de l'FMI. Els millor posicionats per ocupar aquest lloc són la ministra d'economia francesa Christine Lagarde, l'exprimer ministre britànic Gordon Brown, l'economista indi M. Singh Ahluwalia i el responsable del Banc Central d'Israel Stanley Fischer.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A la fotografia central de la portada s'hi veu la plaça de toros de València plena en el míting que protagonitzen Rajoy, Camps i Barberà a la ciutat del Túria sota el titular "Eufòria PP a València".

En portada també s'explica que "Milers d'indignats es fan forts al carrer. A Madrid, 10.000 persones ocupen la Puerta del Sol a la nit i a Barcelona la plaça de Catalunya torna a reunir centenars d'acampats". Finalment, es mostren les dues noves samarretes d'un Barça en blaugrana i negre.

Els articles del professor de la Universitat de Princeton, Carles Boix, del periodista Thomas Friedman i de l'arquitecte Jordi Badia completen la primera d'aquest dimecres.

stats