Mèdia 23/05/2011

L'hegemonia de CiU, portada de l'ARA

El diari se centra en la victòria dels nacionalistes, la crisi de PSC i ERC i el vot de la por de García Albiol i Anglada

Redacció
1 min
Portada Ara 23 maig

BarcelonaL'ARA obre la portada d'aquest dilluns amb el titular 'Hegemònics', tot detallant que CiU arrasa a tot el país, fa el tomb històric a les alcaldies de Barcelona i Girona i es queda les quatre diputacions. A la fotografia de portada s'hi poden veure els dirigents de la formació nacionalista brindant amb cava per uns resultats que duran Xavier Trias a l'alcaldia de Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

També s'explica que el PSC i ERC entren en crisi després d'un fort càstig i que García Albiol i Anglada aprofiten el vot de la vot. A nivell de l'estat espanyol, la marea del PP anticipa la victòria de Rajoy i Zapatero afronta un final de mandat agònic. Al País Basc, Bildu irromp amb força i guanya a Sant Sebastià.

A més, el diari incorpora un especial de 35 pàgines amb tots els resultats de les eleccions del 22 de maig. Hi trobareu el llistat amb els resultats de totes les poblacions de Catalunya, l'anàlisi dels resultats de la capital catalana districte a districte i de les principals ciutats i municipis catalans que seran focus informatiu.

Tota la informació amb l'anàlisi de les firmes de l'ARA: Toni Soler, Ernest Folch, Xavier Bosch, Sebastià Alzamora, David Miró i Gemma Calvet. La crítica televisiva de Mònica Planas i les contracròniques de David Cirici, Iu Forn, Empar Moliner, Robert Juan Cantavella i Carles Torras.

stats