ARA
Mèdia 30/05/2011

L'eufòria, l'orgull i la festa a la portada de l'ARA

Les celebracions blaugrana són el tema principal d'aquest dilluns

Redacció
1 min
Portada Ara 30 maig

BarcelonaLes celebracions de la Champions aconseguida dissabte a Wembley són el tema de portada d'aquest dilluns de l'ARA. El diari divideix la portada en tres fases per recollir tres conceptes. Primer: l'eufòria, amb una fotografia de la rua que s'ha fet aquest diumenge pels carrers de Barcelona i detallant que gairebé un milió d'aficionats han sortit al carrer.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

D'altra banda, l'orgull de l'equip. Amb una imatge d'alguns dels membres de la plantilla al Camp Nou es destaca una frase de Gerard Piqué en què ha pronunciat: "Ni ens droguem ni ens tirem a terra ni comprem àrbitres; només juguem a futbol". I, finalment, es destaca la festa per explicar que el concert de Shakira escurça la celebració al camp. La tercera foto de portada és pels jugadors del Barça a aquest concert. La informació es completa amb els articles d'Albert Om, Antoni Bassas i Mònica Planas.

En total, un especial de 15 pàgines sobre la celebració del Barça.

En portada també es destaquen els articles del periodista i tres cops premi Pulitzer, Thomas Friedman, de la política i filòloga Marina Llansana i del polític i escriptor Antoni Vives.

stats