ARA
Mèdia 31/05/2011

La crisi del cogombre, portada de l'ARA

Els pressupostos de la retallada són l'altre tema destacat

Redacció
1 min
Portada Ara 31 maig

BarcelonaL'ARA d'aquest dimarts destaca en portada "la crisi del cogombre". Es detalla que el bacteri 'E. coli' ja ha fet 14 morts a Alemanya. A la primera s'explica què és aquest bacteri, de la mateixa manera que s'informa que el sector hortícola afronta pèrdues milionàries i que l'alarma fa caure el consum a tot Europa.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'altre tema destacat en portada són els pressupostos de la retallada. El govern català aprovarà aquest dimarts els comptes del 2011, que tindran una rebaixa mitjana del 10%. En àrees com Territori, Cultura o Presidència la retallada serà de més del 15%, mentre que en matèries com Ensenyament, Salut o Benestar la rebaixa se situarà entre el 5 i el 10%.

A la primera també s'informa que hi ha menys catòlics però que l'Església rep més fons públics. Així mateix, s'anuncia que el diumenge 5 de juny, amb l'ARA, es podrà adquirir la guia imprescindible per a un estiu perfecte només per 4,95 euros.

Els articles de la rectora de la UOC, Imma Tubella, del periodista i dos cops premi Pulitzer, Nicholas D. Kristof i de l'economista i professora de la UB, Marta Espasa completen aquesta portada.

stats