Mèdia 21/06/2011

La situació de l'educació primària, portada de l'ARA

També es destaca que els polítics i banquers es posen a la defensiva amb els 'indignats'

Redacció
1 min
Portada Ara 21 juny

BarcelonaL'ARA d'aquest dimarts destaca en la foto central de portada que l'educació "progressa molt lentament". Il·lustrat amb un nen i una nena a l'escola, s'explica que l'alumnat de sisè de primària millora les competències bàsiques, però un 21% suspèn, i que la conselleria posa deures obligatoris d'estiu per als que no han passat la prova.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Un altre titular de portada és que els polítics i banquers es posen a la defensiva amb els indignats. A més, es destaca que els Manel han rebut el premi de Time Out i l'ARA en una nit de guardons presidida pel conseller Ferran Mascarell.

També es destaca que l'expresident de Tunísia Ben Ali ha sigut condemnat a 25 anys de presó i que Europa vigilarà que la incertesa grega no tingui un efecte contagi.

Els articles de l'advocada Gemma Calvet, de la catedràtica d'Economia de la UB Núria Bosch i de l'exassessor econòmic de Bill Clinton Robert J. Shapiro completen una portada en què s'anuncia que amb l'ARA, gratis, es pot aconseguir un nou cartell de la Guerra Civil.

stats