ARA
Mèdia 22/06/2011

La salvació de Papandreu al Parlament grec, portada de l'ARA

Es detalla que gràcies a la superació de la moció de confiança Europa respira

Redacció
1 min
Portada Ara 22 juny

BarcelonaL'ARA obre la portada d'aquest dimecres titulant "Papandreu se salva, Europa respira". El tema del dia fa referència a la votació de la moció de confiança al Parlament grec. Amb desenes de milers de manifestants al carrer, Grècia ha aconseguit passar el primer escull per evitar la fallida.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Un segon titular de portada afirma que hi ha "més pobresa crònica". I és que Càritas alerta que el 80% dels que demanen ajuda són repetidors.

També es detallen en portada els moviments del mercat al Barça. "El Barça ven Bojan i fa números", resa un titular acompanyat de les sumes que pot fer el club. La compra d'Alexis i Cesc suposaria al club haver de gastar 70 milions d'euros, mentre que la venda de Bojan, Jeffren i Thiago li repercutiria uns ingressos de 25 milions.

Finalment, s'explica que el PP suma el novè regidor a Barcelona i a l'ARA TU es busca respondre a l'interrogant que s'obre a moltes famílies. "S'acaba el curs: i ara què en fem dels nens?".

Els articles del professor de la Universitat de Stanford Joan Ramon Resina, del membre de la fundació Bertelsmann Robert Vehrkamp i de l'historiador i editor de Sàpiens Jordi creus completen una portada en què s'anuncia que amb l'ARA, gratis, es pot aconseguir un nou cartell de la Guerra Civil.

stats