ARA
Mèdia 02/07/2011

L'estil Trias, portada de l''ARA'

L''ARA' destaca en portada els reptes de Trias com a alcalde de Barcelona

Redacció
1 min
Portada 2 juliol

BarcelonaL'ARA obre la portada d'aquest dissabte titulant "l'estil Trias". En portada es pot veure la imatge del nou alcalde de Barcelona, Xavier Trias, sortint de l'ajuntament acompanyat del regidor del PSC i exalcalde, Jordi Hereu, i el representant del PP, Alberto Fernández Díaz. Es destaca que el nou alcalde ofereix regeneració democràtica per rellançar la ciutat i que promet diàleg, lluita contra la pobresa i seguretat. En síntesi, CiU culmina un tomb històric amb les alcaldies de Barcelona i Girona.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

D'altra banda, en portada també s'inclou la detenció de la cúpula de la SGAE, ja que la justícia investiga una trama de societats paral·lela per desviar fons. A més, s'informa del cas Dominique Strauss-Kahn preguntant-se si era un muntatge perquè la presumpta víctima podria formar part d'una trama per fer caure l'exdirector general de l'FMI.

Pel que fa als articles d'opinió, en portada s'avancen els de l'escriptor Sebastià Alzamora, el de la metge i professora de la Universitat de Columbia Abigail Zuger i el del catedràtic de Ciència Política de la UPF, Ferran Requejo.

L'ARA d'aquest dissabte també inclou els suplements Criatures i Emprenem, juntament amb un nou cartell de la Guerra Civil. A més, s'anuncia que aquest diumenge es podrà aconseguir gratis el CD del PopArb i que dilluns l'ARA es capgira amb una nova versió estiuenca que inclourà una doble portada cada dia.

stats