RECAPTACIÓ DE FONS
Mèdia 14/04/2011

Acció Cultural obre una campanya per pagar les multes per TV3

Redacció
1 min

BARCELONA.Objectiu: fer front als 800.000 euros en multes imposades per la Generalitat Valenciana per emetre TV3. El president d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV), Eliseu Climent, va presentar ahir a la seu d'Òmnium Cultural a Barcelona una campanya per pagar les sancions, que arribarà al seu punt àlgid en la mobilització de dissabte a València. Una iniciativa que porta per lema Art en acció , encapçalada per Andreu Alfaro, Miquel Barceló i Antoni Tàpies, se centrarà a vendre obres donades pels mateixos artistes per recollir fons. Una altra via és a través de donacions populars.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Durant la roda de premsa d'ahir, ACPV també va presentar un vídeo sota el títol El País Valencià és el meu país en el qual intervenen l'actor Joel Joan; la presidenta d'Òmnium, Muriel Casals, i el grup de música Els Amics de les Arts, que té per missió incentivar la col·laboració ciutadana.

Precisament, dimecres de la setmana que ve el president de la Generalitat, Artur Mas, es reunirà amb el seu homòleg valencià, Francisco Camps, per tractar el cessament de les emissions de la televisió pública catalana.

stats