Mèdia 22/08/2012

Adele, "a punt" de donar a llum

Selena Soro
2 min
Adele, "a punt" de donar a llum

Al febrer el dissenyador Karl Lagerfeld va dir d' Adele (01) que era guapa però que estava "massa grassa". El que Lagerfeld no sabia -ni tampoc ningú més- és que la cantant britànica estava embarassada. Adele ho va comunicar a principis de juliol a través del seu blog, però no va especificar per quan esperava el fill. "Estem molt entusiasmats, però sisplau, respecteu la nostra privacitat en aquest moment tan preciós", va escriure aleshores. Ara el seu nòvio, Simon Konecki , ha dit al Daily Mail que Adele està "a punt" de donar a llum. "El nadó arribarà molt aviat. Estic molt emocionat, ja no puc esperar més", ha afegit.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Per recordar el dia en què la cantant de Rolling in the deep s'estrenarà com a mare, Konecki s'ha gastat 4.000 euros en un penjoll d'or per a Adele. El collaret, que "encarna la saviesa, el coneixement i la compassió", l'ha dissenyat "l'artista i espiritualista" Lady Marina Cowdray.

Amb el seu discret embaràs, Adele se suma a la model de Victoria's Secret Gisele Bündchen , que ha trigat cinc mesos a anunciar que serà mare per segona vegada.

Halle Berry, mare a l'atac

Halle Berry (02) acabarà de passar l'estiu als tribunals. L'actriu nord-americana està en ple judici per la custòdia de la seva filla Nahla, que va tenir fa quatre anys amb l'exmodel Gabriel Aubry. Hally Berry vol endur-se-la a França -on viu el seu promès, Olivier Martinez- "per mantenir-la allunyada dels paparazzis". L'actriu de Monster's Ball ja ha viscut diversos aldarulls amb la premsa. Divendres va mostrar un vídeo al jutge en què es podia veure Berry i la seva filla "aterroritzades" en no poder sortir d'un restaurant per la gran quantitat de fotògrafs que hi havia, segons TMZ.

Rihanna i Chris Brown

Més de tres anys després de la pallissa que Chris Brown va clavar a Rihanna (03), la cantant confessa: "Encara l'estimo, era l'amor de la meva vida". Després de la denuncia de Rihanna, Brown va ser condemnat a cinc anys de llibertat condicional i a prestar serveis a la comunitat. "Ara mantenim una gran amistat i tornem a confiar l'un en l'altre", va concloure la cantant en una entrevista amb Oprah Winfrey.

Jolie no en deixa passar ni una

L'actriu Angelina Jolie (04) ha cantant les quaranta al seu futur marit, Brad Pitt , per haver arribat begut a casa després d'una "festa boja" amb Guy Ritchie, segons el National Enquirer . Pitt es va defensar al·legant que es tractava del seu comiat de solter i que no estava "acostumat a la cervesa anglesa".

stats