EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 30/05/2011

Agnès Marquès: "Sempre he de dur el carregador a sobre"

1 min
Marquès presenta el Telenotícies cap de setmana a TV3.

Tinc un iPhone 4 des de fa un parell de mesos. Fa temps que he caigut davant les possibilitats que donen els smartphones , perquè et fan la vida molt més fàcil. Abans, ja tenia una Blackberry. De l'iPhone, aprofito bastant totes les possibilitats que ofereix. Consulto mitjans i xarxes socials, escolto la ràdio, i fins i tot miro la televisió. També faig servir l'agenda, la càmera, el reproductor de música... Uf! Massa i tot! Sempre he de dur el carregador de la bateria a sobre!

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tinc un perfil de Faceboook, tot i que el faig servir poquíssim. El tinc més aviat per a temes personals. També tinc compte de Twitter, des de fa mig any, i en aquest cas en faig un ús molt més professional, de consum d'informació. El Twitter, el considero molt útil, i crec que és un servei imprescindible per a qualsevol periodista.

Els mitjans de comunicació tradicionals que més consumeixo són premsa, ràdio i televisió, per aquest ordre. La ràdio, al matí, no fallo mai. Alterno les principals emissores del país i també alguna emissora espanyola. De la televisió miro, principalment, programes informatius, tot i que també hi ha alguna sèrie que intento no perdre'm. Molt sovint recorro a la televisió a la carta.

stats