RECULL DE PORTADES
Mèdia 03/05/2012

Superman i Batman esquincen la portada d''El Periódico' el dia que Barcelona és la capital d'Europa

La cimera del BCE i el Saló Internacional del Còmic situen el focus d'aquest dijous a la ciutat catalana. 'Abc' publica una entrevista amb la presidenta de la Comunitat de Madrid en què diu que el govern espanyol "hauria de fer totes les reformes necessàries aquest any"

Ara
1 min
El Periódico, 3 de maig del 2012

BarcelonaLa cimera del BCE a Barcelona és el principal argument d'obertura a la majoria de diaris. 'El Periódico' fa una doble portada –la primera dedicada al saló del còmic i la segona a la reunió de govern del Banc Central– amb el mateix titular: "Europa, capital Barcelona". 'La Vanguardia' diu: "Pressió màxima sobre el consell del BCE". La imatge de portada és de dos agents de la seguretat geos apuntant apuntant amb una metralleta i vigilant amb uns prismàtics l'hotel Arts de Barcelona, on se celebra la cimera. En la mateixa línia, 'El Punt Avui' titula: "Sota vigilància total". El diari, però, obre edició amb el titular: "L'amic europeu", i destaca les declaracions del president del Parlament Europeu, Martin Schulz, que promet lluitar per l'oficialitat del català.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Per la seva banda, el diari 'Abc' publica aquest dijous una entrevista amb la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, en què assegura que posarà "peatges a les carreteres madrilenyes". Aguirre diu, també, que el govern espanyol "hauria de fer totes les reformes necessàries aquest any", i assegura que se sent "amb més forces que mai" i que seguirà en política "mentre tingui salut".

Altres titular que encapçalen les portades d'aquest dijous són els següents. 'El País' diu: "Catalunya vol que les rendes altes paguin el 100% dels medicaments". 'El Mundo' destaca : "Càstig a la banca per temor que no es recuperi sense ajuts". L'ARA opta pels plans del ministeri de Foment, que estudia liberalitzar el servei de trens, i titula: "Renfe: la fi del monopoli".

stats