EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 27/05/2011

Aina Clotet: "Fa un any que tinc espatllat l'aparell de TDT"

1 min
L'actriu Aina Clotet era una de les protagonistes d' Infidels , a TV3.

Fa un any i mig que se'm va espatllar el telèfon que tenia. Vaig amenaçar la companyia dient-los que me n'aniria a la competència i em van regalar l'iPhone 3. Va ser molt fàcil! Llavors era l'últim model, però ara sembla que vagi amb una andròmina. A més, des de fa un mes i mig vaig amb la pantalla trencada, però encara em va bé: se n'adona més el del costat. No em vull gastar ni un duro, o sigui que esperaré que algú em regali l'iPhone 4. No sóc gaire maquinetes , però he de reconèixer que em va molt bé. Estic molt fora, i és útil pel tema dels mails o per estudiar alguns càstings, per exemple. Em sap greu dir-ho, perquè em sento víctima de la tecnologia, però ara se'm faria difícil no tenir un iPhone.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Des de fa uns mesos també el faig servir per al Twitter. Fa temps que hi sóc, però fins ara no hi havia trobat sentit. M'agrada seguir la gent que m'interessa, del món de la cultura o de la política, però no el faig servir per als temes de porteria de casa. M'hi vaig apuntar perquè em fa gràcia provar les coses noves. Per això també vaig entrar a Facebook, tot i que després el vaig tancar. No sabia mai què posar-hi, i només em servia per parlar amb amics estrangers. Ara els escric mails.

Fa un any que se'm va espatllar l'aparell de TDT, i des de llavors que no miro la tele. Estic encantada! Així escullo quan fer-ho: descarrego d'internet moltes coses que m'interessen i les miro quan vull.

stats