EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 07/03/2011

Albert Miralles: "El mòbil és l'eina del diable"

1 min
Albert Miralles presenta 'El cabaret elèctric' a iCat fm.

Tinc un iPhone 4, com tothom. No conec gairebé ningú que no tingui iPhone, avui en dia! El tinc gairebé des que va sortir, perquè sempre m'agrada estar bastant a l'última, en això dels telèfons. Abans ja tenia un smartphone , i l'anterior, tot i que no ho era, ja tenia connexió a internet. El faig servir molt, massa! És l'eina del diable, hi estic enganxadíssim. Em passo el dia actualitzant el Facebook i el Twitter, i a més, per feina, em truquen molt. Però em passo més estona tocant el mòbil per les xarxes socials i internet que no pas fent-lo servir per parlar.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

També utilitzo el mòbil per escoltar la ràdio, que és una cosa que faig sovint, especialment quan vaig caminant pel carrer. Ara, però, m'he comprat una moto i no ho puc fer tant. Faig molt zàping, a la ràdio, però estic bastant pendent de Catalunya Informació. I també ho vaig compaginant amb l'iPod i l'Spotify per escoltar música. La tele, en canvi, la miro molt poc, perquè els horaris que faig m'impedeixen seguir el prime time . Bàsicament, em serveix per veure pel·lícules.

Quan sóc a casa, davant l'ordinador, em dedico a actualitzar el Facebook, tant el meu perfil personal com el del programa. Tot i això, cada vegada el faig servir menys, i en canvi m'estic posant més en el Twitter. És una eina més ràpida, i crec que aviat superarà el Facebook. Aquest últim, però, m'és molt útil sobretot a nivell professional per rebre informació sobre temes de cultura.

stats