Mèdia 07/12/2011

Alec Baldwin es queda fora d'un vol per jugar amb el telèfon mòbil

L'actor ha criticat American Airlines a través de Twitter i ha dit que és on "professors retirats de gimnàstica d'escoles catòliques dels anys 50 troben feina"

Ara
1 min
Alec Baldwin

BarcelonaL'actor Alec Baldwin ha assegurat aquest dimarts que va ser expulsat d'un vol de la companyia American Airlines després que un assistent de vol li cridés l'atenció per jugar a un joc del seu telèfon mentre esperava l'embarcament, segons ha anunciat al seu Twitter.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'estranya situació, de la qual no es coneixen els detalls, va tenir lloc a l'aeroport de Los Angeles moments abans que l'intèrpret pugés a l'aeronau. De fet, "l'assistent de vol d'American em va renyar per jugar a Words with Friends mentre estàvem asseguts davant la porta d'embarcament", ha dit Baldwin, que posteriorment es va dedicar a criticar l'aerolínia a través d'aquesta xarxa social.

La policia de l'aeroport va escortar Baldwin fora de la zona de l'incident, segons ha informat el diari Los Angeles Times. Tot i això, l'actor va obtenir un altre passatge per a un vol posterior. Words with Friends és un joc per a telèfons mòbils similar al popular Scrabble.

Després d'aquest fet, l'actor va assegurar que va ser el seu "últim vol amb American, on professors retirats de gimnàstica d'escoles catòliques dels anys 50 troben feina com a assistents de vol". Així, ha apostat per passar-se a United Airlines, competència d'American Airlines.

stats