EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 26/04/2011

Alfred Rodríguez Picó: "A la tarda acostumo a tenir el mòbil apagat"

1 min
Picó presenta el programa El temps d'en Picó  a Barcelona TV.

Després de tota la vida tenint els mòbils més modestos i més senzills, ara fa un any em van convèncer i em vaig comprar un iPhone. Van ser el realitzador i la productora del programa de Barcelona TV, que em deien que podria veure el radar, el Meteosat, els mapes... I realment estic encantadíssim de la vida perquè, allà on sigui, em puc connectar un segon i mirar-me el radar o el Meteosat, si n'he d'estar pendent. Treballo molt amb l'ordinador, però també em connecto molt a través de l'iPhone. Tinc aplicacions de meteorologia i d'astronomia, i fins i tot algun joc. No m'ho pensava pas, però la veritat és que l'aprofito bastant.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Mai he estat molt de parlar per telèfon, ni amb el fix ni amb el mòbil, i, de fet, el desconnecto tot sovint. M'agrada tenir-lo apagat unes quantes hores al dia. Al matí, normalment, el tinc connectat. I a la tarda acostumo a estar desconnectat. No vull ser un esclau del mòbil. A banda, jo faig poques trucades, hi ha dies que només cinc o sis. Em truquen més del que truco jo.

No tinc perfil a cap xarxa social. Com que sóc una persona pública, no m'agrada. Tinc el Facebook del programa de Barcelona TV, El temps d'en Picó , però tampoc hi participo. Ho faig només de tant en tant perquè, si no, llavors comencen a demanar-te i reclamar-te coses. Sóc més actiu a la meva web, Pico.cat, on penjo fotos que m'arriben i altres tipus de continguts.

stats