Mèdia 22/03/2012

"Alliberat", a la portada d''El Periódico'

Óscar Sánchez, el veí de Montgat empresonat 626 dies a Itàlia i alliberat ahir, protagonitza la portada d''El Periódico'. El crim de Tolosa segueix ocupant la primera pàgina de tots els diaris aquest dijous

Ara
3 min
El periódico

Barcelona'El Periódico' centra la portada d'aquest dijous en Óscar Sánchez, el veí de Montgat que ha estat 626 dies empresonat a Itàlia "per una suma d'errors" fins que la justícia l'ha absolt. El diari titula: "Alliberat", i li dedica una gran foto en primera pàgina. A més, explica que Sánchez ha viscut tot aquest temps "acollonit". Sobre el setge de Tolosa, el diari considera que s'ha convertit en un "xou".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"L'islamista de Tolosa preparava més crims", alerta 'La Vanguardia'. El rotatiu recorda que "el pistoler es vanta de tenir França amb l'ai al cor". A més, explica que "la Guàrdia Civil va buscar l'assassí a Catalunya" quan el presumpte assassí es dirigia a una reunió salafista a Girona. En portada també reflecteix les paraules de l'imam de Terrassa: "Cal pegar-li sense que sagni, sense fractura d'ossos".

'El País' se centra en l'individu i afirma: "El jihadista de Tolosa és un francès entrenat a l'Afganistan". A més, el diari explica que el terrorista va ferir "tres agents en veure's acorralat". "Barcelona prohibeix la prostitució al carrer", assegura el rotatiu. El diari treu en portada també que "testimonis acusen 'El Mundo' de pressionar-los per exculpar un autor de l'11-M". En clau política, el diari destaca que Rajoy donarà "accés públic a tots els contractes i subvencions".

'La Razón' sentencia: "El dimoni de Tolosa va preparar a Espanya el seu ingrés a Al-Qaeda". A més, explica que el presumpte assassí només es penedeix de "no haver causat més víctimes". La portada també destaca que el president del Senat, Pío García Ecudero, ha dit: "Fins que passi la crisi, ens podríem estalviar els traductors".

L''Abc' titula: "El jihadista que va posar França contra les cordes". A banda, el diari també explica que Catalunya vol una "compensació econòmica" pels universitaris que hi estudien i que vénen d'altres comunitats. El diari també diu en portada que la llum "pujarà a l'abril entre el 6 i el 7%".

"Cornuts i pagar el peatge", etziba 'El Punt Avui' sobre la possible notícia de nacionalitzar alguns peatges d'altres zones de l'Estat, i afirma que "foment estudia diversos escenaris per rescatar les grans radials madrilenyes". A més, assegura que el pistoler de França volia "tornar a matar" ahir dimecres.

En la mateixa línia, l'ARA anuncia que "es reobre la guerra dels peatges" i que "la fallida de les autopistes de Madrid encén l'alarma a Catalunya". De Mohamed Merah diu que és el jove que "ha sembrat el terror a França".

'El Mundo' obre amb: "Ordre policial: 'faena de aliño' per tapar el fill de Chaves". Un excap de la Udyco de Sevilla assegura que va ser "destituït" quan mantenia una investigació per corrupció a l'entorn d'Ivan i no va seguir aquesta "consigna". Sobre el jihadista de Tolosa, el diari de Pedro J. sosté que volia "posar França de genolls". Sobre Bildu, aquest dijous el diari explica que "utilitzarà l'IRPF per censar" les persones que parlen eusquera.

Entre els esportius destaca la portada del diari 'Sport'. El rotatiu mostra Cristiano Ronaldo amb cara d'espant i sota un titular que assegura que "aquesta Lliga la guanyarem" i que l'empat del Madrid contra el Vila-real evidencia el "canguelo del Madrid". 'Mundo Deportivo' il·lustra la portada amb fotos de companys de Messi amb la samarreta de l'astre i una frase central: "Jo vaig veure jugar Messi".

stats