TELEVISIÓ
Mèdia 12/09/2012

Ana Pastor farà entrevistes per a la CNN

A.c.r.
1 min
Ana Pastor farà entrevistes per a la CNN

BARCELONA.La cadena d'informació nord-americana CNN ha fitxat la periodista madrilenya Ana Pastor, que s'incorporarà a la plantilla del canal com a presentadora d'entrevistes. L'anunci del fitxatge arriba un mes després que Pastor fos acomiadada de Televisió Espanyola, on fins ara presentava el magazín matinal Los desayunos , com a resultat d'una decisió polèmica de la nova direcció de la radiotelevisió pública estatal.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En un comunicat, la CNN anunciava ahir la incorporació de Pastor, que entrevistarà personalitats d'arreu del món de l'àmbit de la política, la cultura i l'esport. Les converses s'emetran a través del canal internacional de la CNN i de la versió en castellà de la cadena, que també les oferirà a través dels seus portals d'internet.

Pastor es mostrava "feliç" ahir al matí en el tuit en què va avançar la notícia, i que va rebre desenes de respostes felicitant-la per la notícia. La nota enviada per la cadena recollia també unes declaracions de la periodista en què es mostrava satisfeta de poder-se incorporar al "vaixell insígnia mundial" del periodisme televisiu i de tenir l'oportunitat de seguir treballant en "el periodisme honest i compromès amb la ciutadania". La directora general de la CNN en espanyol, Cynthia Hudson, considera que el fitxatge d'una periodista "de la talla i l'experiència d'Ana Pastor" és "una gran oportunitat" que els permetrà "enfortir la marca i la rellevància [de la cadena] a Espanya i al món de parla hispana".

stats