ESTRENA TELEVISIVA
Mèdia 03/10/2011

Anabel Alonso intenta reflotar des d'avui les tardes de La Sexta amb 'Mucho que perder...'

àlex Gutiérrez M.
2 min
Anabel Alonso torna a la televisió.

Barcelona.Anabel Alonso encara des d'avui el repte de fer oblidar Sé lo que hicisteis... , el programa que durant cinc anys va ser ensenya de les sobretaules a La Sexta. Ho farà amb Mucho que perder, poco que ganar , un concurs que, en el seu format anglès, ha estat un dels èxits de Channel 4 les últimes quatre temporades.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La mecànica és simple: cada tarda tres concursants famosos s'enfronten a proves que posaran a prova el seu sentit del ridícul. Des d'explicar coses íntimes fins a cantar o testar les seves habilitats físiques. I tot això amb el dubtós al·licient de no endur-se res en cas de resultar guanyadors (res que no sigui estalviar-se els càstigs d'humiliació que s'aplicaran als perdedors). En l'estrena d'avui, Santiago Segura, Vicky Martín Berrocal i Jorge Fernández seran els tres primers concursants.

Famosos a banda i banda

Els famosos no seran només les víctimes, sinó també els botxins. Algunes de les proves estaran presentades per Chiquito de la Calzada, Joaquín Reyes, Constantino Romero, Leonardo Dantés, Camela o Iratxe i Jessy (de les Princesas de barrio ).

L'actriu i còmica Anabel Alonso (Baracaldo, 1964) referma així la seva faceta de presentadora televisiva. Anteriorment havia conduït els programes El club del chiste , Estoy por ti , Objetivo indiscreto i En casa con Rafaella . Alonso estarà acompanyada per la reportera, model i poliglota Renata Zanchi i per la veu en off d'Arturo González Campos, el presentador de La parroquia , a Onda Cero.

Sé lo que hicisteis... va començar amb quotes properes al 9%, que gairebé doblaven el share de La Sexta, però es va anar desinflant amb els anys. El 13 de maig del 2011 va fer el seu mínim històric: un 3,5%. Una setmana després, s'acomiadava (i, irònicament, remuntava al 7,3%).

stats