recull de portades
Mèdia 26/03/2012

“Andalusia no canvia”, a la portada del diari 'El Mundo'

'El País' diu: "L'esquerra frena el PP a Andalusia". Les eleccions autonòmiques andaluses i el congrés de CDC són els principals arguments a les portades

Ara
1 min
El Mundo, 26 de març del 2012

BarcelonaEl PP s'ha imposat a Andalusia per primer cop a la història, però a diferència del que apuntaven les enquestes no ha assolit la majoria absoluta esperada. 'El Mundo' recull la decepció pels resultats i aquest dilluns titula "Andalusia no canvia". En la mateixa línia, 'La Razón' diu: "Càstig insuficient al PSOE". 'Abc' rebla: "Victòria història però insuficient d'Arenas".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'El País' fa una lectura inversa dels resultats i titula: "L'esquerra frena el PP a Andalusia", i afegeix que el PSOE resisteix i Griñán conservarà el govern de la Junta si aconsegueix el suport d'IU.

A la premsa catalana, 'La Vanguardia' va en la mateixa línia i diu: "Andalusia talla en sec l'avenç dels populars". 'El Periódico' opta per: "El PSOE resisteix".

La clausura del congrés de CDC és l'altre titular d'obertura als diaris catalans. 'El Punt Avui' titula: "El pla B de Mas". L'ARA subratlla: "Artur Mas: pacte fiscal o hisenda pròpia".

Les eleccions asturianes també tenen un titular destacat a les portades. Els diaris recullen la victòria del socialistes, malgrat el més que probable govern de coalició entre el PP i Foro Asturias.

stats