Mèdia 07/07/2012

Andrés Iniesta es casa aquest diumenge envoltat per uns 700 convidats

A l'enllaç amb Anna Ortiz, hi ha convidats entrenadors i jugadors del Barça i de la selecció espanyola. També hi aniran els Estopa i amics de tota la vida del jugador de Fuentealbilla

Efe
2 min
Andrés Iniesta a l'avió de la selecció espanyola de futbol / EFE

BarcelonaTots els estaments del futbol espanyol acompanyaran aquest diumenge Andrés Iniesta en un dels dies més especials per a un dels millors jugadors de la passada Eurocopa. Iniesta es casa amb Anna Ortiz, amb qui manté una relació sentimental des de fa quatre anys i amb qui té una filla, Valeria, nascuda l'abril del 2011.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Serà el casament esportiu de l'any tant per la rellevància del jugador com per la quantitat i fama dels invitats. Unes 300 persones estan convidades a la cerimònia civil, que tindrà lloc al castell de Tamarit, al Tarragonès, i que serà oficiada per l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. Més de 700 invitats aniran més tard al banquet, en un conegut restaurant de la zona.

Entre els convidats hi ha tots els jugadors de la plantilla barcelonista i de l'equip tècnic, bona part de la junta directiva, així com l'actual president, Sandro Rosell. També hi estan convidats els expresidents que han coincidit amb Iniesta al club: Joan Gaspart i Joan Laporta. Antics entrenadors del Barça com Josep Guardiola, Frank Rijkaard o Louis van Gaal també hi aniran, així com l'actual seleccionador espanyol, Vicente del Bosque, o anteriors tècnics de la selecció com, Luis Aragonés i José Antonio Camacho.

Hi estan invitats, a més, excompanys del Barça, amics del futbolista com David i José Muñoz, components del grup musical Estopa, companys de la selecció com el porter madridista Iker Casillas i la seva companya sentimental, la periodista Sara Carbonero.

La cerimònia civil començarà a les 18.00 al castell de Tamarit, situat a pocs quilòmetres de Tarragona, abans de l'inici del banquet, previst entre les 20.00 i les 21.00 hores en un restaurant de Riudoms, a la comarca del Baix Camp. Els nuvis tenen previst fer un posat fotogràfic per als mitjans de comunicació que es concentraran en els diferents punts on tindrà lloc la jornada.

stats