Mèdia 14/07/2012

Andreu Buenafuente mostra la seva faceta artística a l''Ara Tu'

Ara
2 min
Andreu Buenafuente i una de les seves obres.

BARCELONA.L' Ara Tu incorporarà a partir de demà una col·laboració molt especial. Cada setmana, l'humorista Andreu Buenafuente il·lustrarà la penúltima pàgina del suplement dominical de l'ARA amb una de les seves creacions artístiques. Es tracta de fotografies fetes per ell mateix i que posteriorment ha retocat i ha complementat amb una frase que recull el significat profund que per a ell tenen les imatges resultants.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Tinc carpetes i carpetes d'obres", assegura Buenafuente, que explica que "dibuixar, pintar, fer fotos, practicar les tres coses o barrejar-les" és una activitat que fa "des de fa uns vint anys". "Jo dic que em completa, serveix perquè em continuï explicant el que passa o m'expliqui a mi mateix", assenyala l'humorista, que admet que això últim "és molt difícil".

Per ell, aquestes creacions representen "el plaer total", ja que li permeten sentir-se "lliure artísticament" i fer el que vol "sense haver d'ensenyar-ho". Tot i així, afegeix que "ja va sent hora d'ensenyar-ho", i per això ha creat una pàgina web (http://www.andreubuenafuente-artworks.com) en què publica totes aquestes imatges. A més, diu, sempre que pot fa "col·laboracions" que li permeten mostrar les seves creacions, com és el cas de la que demà es posarà en marxa amb l' Ara Tu .

"El diari ARA és el primer que s'hi ha interessat seriosament, i això em fa molt feliç i m'omple de responsabilitat alhora", afirma Buenafuente, que confia que d'aquesta manera el públic coneixerà altres facetes seves, més allunyades del món de l'humor. Malgrat tot, és conscient que "tothom" el veurà "com un còmic tota la vida".

El xòuman reusenc explica que en aquest àmbit artístic ha estat sempre "autodidacte", i que ha n'ha anat aprenent "pel seu compte, preguntant, provant i, sobretot, gaudint molt" del procés de creació.

stats