Mèdia 22/06/2011

Buenafuente no tornarà al setembre

El presentador diu que vol fer una "aturada tècnica-artística per fer més coses". Desconeix com serà el seu proper projecte, però tranquil·litza el seu públic: "No sé fer res més"

Redacció
1 min
El presentador de La Sexta va celebrar la sentència amb una piulada a Twitter: "Avui és un dia de triomf contra el mercadeig de la vida privada, tot i que lamentablement no canviarà res".

BarcelonaAndreu Buenafuente no tornarà a la televisió al setembre. El presentador de Buenafuente vol fer una "aturada tècnica-artística per fer més coses". Buenafuente, que desconeix com serà el seu proper projecte, ha assegurat, en una entrevista a Catalunya Ràdio, que vol "tenir el plaer de no saber què faré concretament" i ha reconegut que La Sexta ja li va oferir un altre horari, "de prime time". Amb tot, l'humorista ha volgut tranquil·litzar el seu públic: "No patiu perquè jo no sé fer res més", ha dit. Buenafuente, que ha assegurat que està "saturat d'Espanya", ha dit que viatjarà a l'illa de Pasqua, a Xile, "per sanejar-me mentalment". Malgrat tot, el presentador ha assegurat que "han sigut uns anys molt enriquidors i molt apassionants". També ha elogiat el seu públic i el seu equip, "que s'ho ha pres molt bé". "Em sap greu per ells, perquè sé que la cosa està crua, però sé que els bons seguiran treballant", ha dit.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

D'altra banda, Buenafuente ha lamentat que "la televisió està molt malalment" i que "ningú no vol invertir en aquestes coses perquè no hem creat escola". En aquest sentit, ha dit que "caldria discutir les llicències de la TDT i com s'han donat". "Tenim les eines però no tenim contingut. A fora ens estan analitzant. Belén Esteban acabarà sortint als llibres d'història", ha sentenciat.

"La dreta ha de pujar"

Pel que fa a la situació politicosocial actual, Andreu Buenafuente creu que "estem vivint un moment històric". "La dreta ha de pujar mal que ens pesi per tranquil·litzar els bancs i sanejar l'economia, i no passa res. Ells tenen els calés", ha dit.

stats