COMUNICACIÓ
Mèdia 17/01/2011

Ángel Martín diu que deixa 'Sé lo que hicisteis' perquè està “cansat” i “avorrit”

"És la meva darrera setmana", ha dit el còmic en antena entre rialles de l'equip de col·laboradors i presentadors del programa. El proper dijous s'acomiadaria de l'audiència.

Redacció
1 min
Ángel Martín

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } “Estic cansat. M'avorreixo”. Amb aquestes paraules Ángel Martín, copresentador de Sé lo que hicisteis amb Patricia Conde, ha anunciat aquest dilluns en antena que deixa el programa de La Sexta. D'aquesta manera, ha sortit al pas d'uns rumors que ja circulaven a la xarxa. Primer ha desmentit que fos gai i després ha exigit per parlar que estigués al plató Patricia Conde, que aquest dilluns no presentava el programa.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Entre rialles de la resta de presentadors i col·laboradors del programa, que l'animaven a seguir i deixaven entreveure que es tractés d'una broma, Martín ha precisat que el proper dijous, a les 17:00 hores, s'acomiadarà de Sé lo que hicisteis. “És la meva darrera setmana”, ha dit Ángel Martín. En cas que es confirmés la seva marxa, el programa patiria una altra baixa important després que fa un any Pilar Rubio fitxés per Telecinco.

stats