EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 29/04/2011

Anna Pérez Pagès: "Twitter és un directori de gent entrevistable"

1 min
Anna Pérez Pagès presenta l'espai cultural A escena , a BTV.

Fa mig any que tinc un iPhone 4. És el meu primer smartphone , però abans ja havia tingut un iPod Touch i em vaig fer absolutament addicta a totes les aplicacions d'Apple. A més, vaig començar a treballar en l'àmbit de les xarxes socials i per tant necessitava estar connectada les 24 hores del dia. Si no, sembla que em falti una part de mi, és com si anés despullada. La gent em diu que sóc hiperaddicta, i és cert: abans em deixava el mòbil a casa i no passava res; ara creuo tota la ciutat per recuperar-lo.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tinc Twitter i Facebook, però els vinculo molt a la vida professional. Al Twitter he descobert molta gent susceptible d'entrevistar, és com un gran directori. Però no hi dic gaires coses. Al Facebook vaig penjar que m'havien robat la moto, amb l'esperança que m'ajudaria a recuperar-la, però no ha estat així. I el dia que aquells dos personatges van pujar a l'escenari del TNC per boicotejar l'obra Gang bang , jo hi era rodant. Ho vaig tuitejar i abans que acabés l'obra ja havia fet la volta al món. Aquell dia vaig constatar l'eficàcia d'aquesta xarxa social. Si passa alguna cosa, Twitter és l'eina perquè el món ho sàpiga.

Miro la televisió menys del que ho hauria de fer, perquè m'hi dedico, però sóc més d'escoltar la ràdio. Sóc molt fant de La competència , de RAC 1. Tenen una gran capacitat de parlar de l'actualitat sense caure en els formats habituals.

stats