AVIAT A LA GRAELLA
Mèdia 31/10/2011

Antena 3 omple de contes la seva divisió de sèries de ficció

Contes clàssics per partida doble arribaran d'aquí poc a Antena 3. Són dues noves sèries -una marca de la casa i l'altra procedent dels EUA- que revisitaran personatges de sempre amb aires nous.

Natalia Araguás
2 min
Antena 3 omple de contes  la seva divisió de sèries de ficció

BarcelonaLa caputxeta vermella, Els tres porquets, La Ventafocs i Pinotxo. Els contes clàssics guanyaran protagonisme a la graella d'Antena 3 gràcies a dues noves sèries: Once upon a time, que en l'actualitat emet l'ABC, i Érase una vez, una producció que prepara la cadena de Planeta amb Eyeworks Cuatro Cabezas (responsable de produccions com Caiga quien Caiga i Perdidos en la ciudad).

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Totes dues sèries fan una revisió de relats infantils universalment coneguts i reforçaran la divisió de sèries de ficció d'Antena 3 aquesta temporada. No obstant això, totes dues produccions seran independents entre elles i tindran tons diametralment diferents. Mentre que la producció nord-americana està pensada per a un públic familiar, Érase una vez vol atreure l'espectador adult. Per aconseguir-ho apostarà pel suspens com a gènere i per traslladar al segle XXI els personatges de ficció, reconvertits en individus que pateixen els conflictes personals d'avui dia.

Once upon a time va estrenar-se el 23 d'octubre a l'ABC amb gran èxit d'audiència: prop de 13 milions d'espectadors. De fet, és una de les apostes fortes de la cadena. Entre els creadors de la sèrie hi ha Adam Horowitz i Edward Kitsis, guionistes de Lost: el seu creador, Damon Lindelof, també és el productor de Once upon a time.

Amb un total de tretze capítols, la sèrie té com a teló de fons un misteriós poble: Storybrooke, en el qual la realitat es barreja amb la fantasia de contes tradicionals dels germans Grimm, Andersen i Perrault. Van a viure en aquesta localitat una jove de 28 anys, Emma Swan -interpretada per l'actriu Jennifer Morrison, coneguda per ser l'Allison Cameron de House i la Zoey Pierson de Cómo conocí a vuestra madre- i el seu fill recent retrobat, després de donar-lo en adopció fa deu anys.

Serà el nen, Henry Mills -interpretat per Jared Gilmore, el Bobby Draper de Mad Men- el que obri la porta d'un món alternatiu poblat de personatges dels contes clàssics. Henry insistirà a la seva incrèdula mare per convèncer-la que aquest món fantàstic existeix a Storybrooke. I fins i tot provarà de fer-li saber que ella, de fet, és el vincle entre realitat i ficció. Una història pensada per a tota la família, amb bona ambientació i un guió cuidat.

La Ventafocs, una prostituta

Érase una vez, de la factoria Antena 3 juntament amb Eyeworks Cuatro Cabezas, es dirigirà al públic adult que no ha deixat de gaudir dels contes. Amb to de thriller, la Caputxeta Vermella serà aquí una adolescent amb una relació complexa amb la seva mare en un poble on les noies desapareixen. La Ventafocs, una prostituta que oculta la seva professió a l'home del qual s'enamora. I els Tres Porquets es reconvertiran en atracadors que assalten una joieria i cometen assassinats.

Cada episodi tindrà una durada de seixanta minuts i estarà narrat per una veu en off famosa. A la gravació hi tindran protagonisme tant els interiors com els exteriors naturals. Altres adaptacions de contes que desfilaran per Érase una vez són La bella i la bèstia, El flautista d'Hammelin,Blancaneu i El gat amb botes, entre d'altres.

stats