Televisió
Mèdia 17/02/2012

Antena 3 fitxa Antonio Lobato

Després d'haver-se encarregat de les narracions de la Fórmula 1 a Telecinco i La Sexta, ara es farà càrrec de les transmissions a la nova cadena

Ara
1 min
Antonio Lobato

BarcelonaAntonio Lobato continuarà sent la veu de les curses de Fórmula 1 a l'Estat. Antena 3 ha confirmat aquest matí el fitxatge del periodista, que des del 2004 s'ha fet càrrec de les narracions d'aquesta competició: fins al 2008 a Telecinco i les últimes tres temporades a La Sexta.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El fitxatge de Lobato s'esperava des que Antena 3 va confirmar, el 7 de febrer, que s'havia adjudicat els drets de la Fórmula 1 per a aquesta temporada i la vinent, després de la renúncia de La Sexta. El periodista ha assegurat a Twitter que és un "orgull" per a ell i el seu equip poder "afrontar aquest nou repte" a Antena 3, i ha agraït a La Sexta "la complicitat" que li han mostrat durant els tres anys que hi ha treballat. Curiosament, menys de 24 hores abans que es confirmés el fitxatges, Lobato encara es referia en un tuit als rumors que apuntaven a la seva imminent incorporació a la cadena de Planeta com a "tonteries".

El Mundial de Fórmula 1 2012 començarà el 18 de març a Austràlia.

stats