Televisió
Mèdia 17/05/2012

Antena 3 mou 'El número uno' al dimecres per evitar el duel amb 'Gran Hermano'

El concurs de talents ha experimentat un descens d'audiència i s'ha vist superat pel 'reality' de Telecinco

Ara
1 min
Paula Vázquez presenta 'El número uno'

BarcelonaAntena 3 intentarà reflotar el concurs de talents 'El número uno' i el traslladarà al 'prime time' dels dimecres per evitar així la competència de 'Gran Hermano', que durant les últimes setmanes havia aconseguit superar-lo en audiència al conjunt de l'Estat. Després de tancar ahir la primera temporada de la sèrie 'Con el culo al aire', Antena 3 ja anuncia des d'aquest dijous que la propera gala del concurs de talents tindrà lloc dimecres vinent, aprofitant el buit deixat per la comèdia que protagonitza Paco Tous.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Després d'una bona estrena, amb 3,6 milions de seguidors i un 20,8% de quota a tot Espanya, 'El número uno' ha anat perdent seguiment, i aquest dilluns només el van mirar 2,1 milions de persones (un 14,6% de 'share'). En canvi, l'edició dels dilluns de 'Gran Hermano' (estrenada justament per fer la competència al concurs de talents) ha anat pujant dels 2,6 milions de l'estrena als 3,2 milions de dilluns passat.

Falta veure com omplirà ara Antena 3 la nit dels dilluns, però una de les opcions podria ser col·locar-hi els tres capítols que conformen la tercera i última temporada d''Hispania', rodada des de fa mesos i que, segons va confirmar a l'ARA un dels actors protagonistes de la sèrie, Jesús Olmedo, veurà la llum ben aviat. Després d'aquest epíleg podria arribar ja el torn d''Imperium', l''spin off' protagonitzat pels personatges romans d''Hispania'.

stats