APOSTA PER LES SÈRIES
Mèdia 26/09/2011

Antena 3 s'embarca en el rodatge de noves produccions de ficció

Concursos i ficció són els dos grans eixos de la programació d'Antena 3 des que va començar a arraconar els programes del cor, extingits del tot divendres passat. La cadena ja prepara dues sèries més.

Auri Garcia Morera
2 min
Juan Diego interpretarà Alfons X a Toledo . El 2012 fa 100 anys de l'enfonsament del Titanic .

Barcelona.Antena 3 té prevista l'arribada d'una bona col·lecció de ficcions en els pròxims mesos. Aquest estiu ha rodat la producció pròpia Gran hotel , que s'estrenarà durant l'octubre. A finals d'agost va anunciar que havia comprat els drets de la britànica Torchwood: Miracle day i de les nord-americanes Once upon a time i Hell on wheels . I fa només uns dies s'ha sabut que ja ha començat a rodar una nova sèrie de producció pròpia sobre el Toledo medieval, a més de participar en un gran projecte europeu per portar a la televisió la història de la construcció del Titanic .

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La primera, que es dirà precisament Toledo , se submergirà en la cort del rei Alfons X i descriurà la convivència entre cristians, jueus i musulmans al segle XIII. El veterà actor sevillà Juan Diego es posarà en la pell d'un Alfons X que vol consolidar la pau entre els tres grups per concentrar-se en la posada en marxa dels seus grans projectes: l'elaboració del primer codi legal d'Occident i la creació de l'Escola de Traductors per transmetre els coneixements de totes tres cultures.

Maxi Iglesias, conegut pel paper de Cabano a la sèrie juvenil Física o Química , interpretarà un noi que va veure morir la seva mare i el seu germà gran a mans d'un grup de guerrers musulmans quan tenia nou anys. Una dècada més tard, està obsessionat amb la idea de venjar-los, tot i que es veurà obligat a aparcar aquests desitjos per incorporar-se a la cort d'Alfons X com a acompanyant de l'infant Fernando. Allà es veurà immers en una conspiració.

Álex Angulo, Blas Castellote a Periodistas , també participarà en aquesta sèrie d'intriga, acció i amors en el paper d'un comerciant jueu tan ric que deixa diners al mateix monarca, cosa que el fa estimat i odiat alhora.

De 'Downton Abbey' al 'Titanic'

Antena 3 també participa en una superproducció de diferents empreses audiovisuals europees que relatarà la construcció del Titanic , amb guió de Julian Fellowes, responsable del de Downton Abbey . La sèrie, que s'estrenarà l'any vinent coincidint amb el centenari de l'enfonsament del transatlàntic, tindrà com a protagonista l'actor canadenc Kevin Zegers (Dan a Gossip Girl ). Al costat d'actors nord-americans i europeus, també hi apareixerà el madrileny Gonzalo Ramos (Julio a Física o Química ).

La sèrie es dirà Titanic: sangre y acero , i es centrarà en la història d'un enginyer naval canadenc que arriba a la ciutat de Belfast per complir el somni de participar en la construcció del transatlàntic. La seva obsessió per la feina i una història d'amor a tres bandes seran els principals fils argumentals de la ficció, que també retratarà la situació social de l'època. L'actor madrileny Gonzalo Ramos farà el paper d'un jove periodista que segueix la construcció del Titanic .

stats