Mèdia 24/07/2012

Apareix la mare de Michael Jackson

Selena Soro
2 min
Apareix la mare de Michael Jackson

Tothom donava per desapareguda Katherine Jackson (01) , la mare de Michael Jackson. "Si algú veu la meva àvia, que truqui a la policia o al següent número de seguretat: (818)-876-0186. Moltíssimes gràcies", va tuitejar dissabte una de les seves nétes, Paris. El mateix dia, un nebot de la família ja havia denunciat la seva desaparició a la policia: feia més d'una setmana que no la veien ni podien localitzar-la al mòbil.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Ahir, però, la mare del Rei del Pop va donar senyals de vida i va posar-se en contacte amb la policia per dir-los que estava passant uns dies de vacances a Arizona amb uns familiars.

El més curiós és que un dels fills de Katherine, Jermaine Jackson , ja havia explicat divendres a través de Twitter que la seva mare és "una dona de 82 anys que segueix les ordres dels metges" i que "estava descansant lluny de l'estrès, els ordinadors i els telèfons". "Tothom a la família n'és conscient, però m'agradaria aclarir al món exterior que la meva mare està bé".

Sembla que no tothom a la família ho sabia (o no va revisar Twitter), perquè l'endemà Paris Jackson va tuitejar: "Sí, la meva àvia està desapareguda". I ni tan sols en assabentar-se que havia marxat per recomanació del metge Paris va voler abandonar les seves sospites: "El mateix doctor que va testificar a favor del Dr. Murray dient que el meu pare era un addicte a les drogues (una mentida) està cuidant la meva àvia... Jo només ho dic", va comentar als seus seguidors.

Justin Bieber, el millor artista

Els votants dels Teen Choice Awards, la gala amb més participació del món, han escollit Justin Bieber (02) com a millor artista masculí. Taylor Swift va ser escollida millor artista femenina i Crepuscle va guanyar el premi a la millor pel·lícula

José Manuel Pinto és pare

Els jugadors del Barça s'estan assegurant un bon planter. Després de saber-se que Leo Messi i Víctor Valdés seran pares, el porter José Manuel Pinto (03) anuncia que ha tingut un fill. "Superfeliç! A les 21.15 ha nascut Nathan Pinto, el successor de l'imperi Wahin Makinaciones", va tuitejar dissabte. Pinto es referia a la productora que dirigeix.

Cremar el cotxe de l'exdona

L'ex gran hermano Kiko Hernández assegura al seu blog que Silvia Fominaya (04) , antiga col·laboradora de Crónicas marcianas , i el seu nòvio s'enfronten a una petició de cinc anys de presó per haver cremat presumptament el cotxe de l'exdona d'ell. La parella ho ha negat i Fominaya ha dit que no sap "ni com es crema un cotxe".

stats