comunicació
Mèdia 14/06/2011

La vida de Steve Jobs es converteix en un còmic

El llibre fa un recorregut il·lustrat per la vida del fundador d'Apple. El còmic, de 32 pàgines, sortirà a la venda el 24 d'agost

Redacció
1 min
Portada del còmic 'Steve Jobs: Co-Founder of Apple' / Bluewater Productions

BarcelonaL'editorial Bluewater Productions Inc. ha anunciat la publicació d'una biografia del cofundador del gegant informàtic Apple, Steve Jobs, en format còmic. El llibre, de 32 pàgines i titulat Steve Jobs: cofundador d'Apple, estarà escrit per C. W. Cooke i il·lustrat per Chris Schmidt.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els motius pels quals el fundador de l'empresa de la poma és notícia semblen inesgotables. Darrerament, cada dos per tres hi ha arguments per posar “Steve Jobs” en un titular. Ja sigui el llançament de noves aplicacions del gegant informàtic, la pujada al núvol de la companyia, els rumors sobre l'arribada de l'iPhone 5, la creació de “les millors oficines del món” o, ara, la publicació d'un còmic sobre la seva vida. El cas és que Jobs és una de les persones més noticiables entre els amants de les noves tecnologies i els ordinadors.

Steve Jobs: cofundador d'Apple, que sortirà a la venda el 24 d'agost, farà un recorregut il·lustrat per la vida i la carrera de Jobs, l'home que va contribuir en la creació del gegant Apple i que ha promogut alguns dels dispositius mòbils més populars actualment, com són l'iPod, l'iPhone i l'iPad.

El còmic forma part d'una sèrie més àmplia creada per l'editorial sobre figures contemporànies com Lady Gaga, Sarah Palin i Mark Zuckerberg (Facebook).

La biografia oficial del fundador d'Apple, iSteve: The Book of Jobs, es publicarà a principis del 2012 i contindrà entrevistes amb la seva família, companys d'Apple i competidors de la companyia. El llibre, escrit per Walter Isaacson, va rebre l'autorització de Jobs a principis d'abril i el publicarà l'editorial Simon & Schuster.

stats