Tecnologia
Mèdia 28/09/2011

Apple podria deixar de fabricar els models 'classic' i 'shuffle' de l'iPod

El blog Tuaw apunta la possibilitat que la companyia només mantingui els models del reproductor multimèdia que disposen de pantalla tàctil i memòria flaix ('touch' i 'nano') 

Ara
1 min
Gamma actual de l'iPod; d'esquerra a dreta: iPod Shuffle, iPod Nano, iPod Classic, iPod Touch

BarcelonaApple podria deixar de fabricar els models classic i shuffle de l'iPod, el popular reproductor multimèdia de la companyia de Cupertino, en una estratègia de transició dels seus productes. Segons apunta el blog Tuaw, Apple deixaria enrere els models amb un disc dur i una interfície antiga, i mantindria només els models que tenen memòria flaix i pantalla tàctil (nano i touch).

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquest octubre es compliran 10 anys del llançament del primer model d'iPod. Segons assenyala el blog Cnet, aquest podria ser un bon moment perquè Apple iniciés una etapa de transició en la gamma d'un dels productes més populars de la companyia. A més, les dades indiquen un descens en la rendibilitat econòmica de l'iPod, que en el quart trimestre del 2010 va significar només un 8% dels ingressos totals de la companyia. La sortida del producte ha experimentat una evolució decreixent des del llançament de l'iPhone, que integra les funcionalitats del reproductor multimèdiaal dispositiu telefònic.

stats