tecnologia
Mèdia 27/04/2011

L'iPhone blanc surt a la venda demà als EUA

Apple començarà a distribuir la versió en color blanc del seu 'smartphone' a través de la botiga 'online' i de punts de distribució autoritzats

Redacció
1 min
iPhone 4 blanc

BarcelonaEl gegant informàtic Apple va confirmar ahir que la versió blanca de l'iPhone 4 estarà disponible a partir d'avui a través de la botiga 'online' i de punts de distribució autoritzats. D'entrada, el dispositiu només estarà disponible als EUA a través dels proveïdors de telefonia mòbil nord-americans AT&T i Verizon.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons publica The Huffington PostThe Huffington Post, Philip Schiller, vice president sènior de màrqueting mundial d'Apple, ha donat les gràcies a través d'un comunicat a tots els usuaris que “han esperat pacientment que tinguéssim tots els detalls del dispositiu enllestits”.

Els clients han hagut d'esperar gairebé un any el llançament de l'iPhone blanc. Apple havia anunciat, en un comunicat emès el 23 de juny de 2010, que els models blancs de l'iPhone 4 "eren més difícils de fabricar” i que esperaven tenir-los enllestits “a la segona meitat de juliol."

Després de diversos rumors que situaven el seu llançament a mitjans de febrer d'aquest any, l'iPhone 4 blanc arriba al mercat americà aquest matí.

stats