Mèdia 20/04/2011

Persones properes a Apple situen el llançament d'un nou iPhone al setembre

Els rumors sobre el llançament imminent d'una nova versió de l'iPhone podrien haver trobat tres veus que els confirmarien, segons unes declaracions que han fet persones properes a la companyia informàtica

Redacció / Reuters
2 min
iPhone 4 / Reuters

BarcelonaSegons informa avui l'agència Reuters, tres persones amb coneixement directe de les gestions que es duen a terme a l'empresa Apple han assegurat que el gegant informàtic està preparant el llançament d'un nou iPhone de nova generació, que tindrà un processador més ràpid i sortiria a la venda el setembre.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La producció del nou iPhone començaria a finals de juliol o principis d'agost i el disseny seria molt similar al de l'iPhone 4, segons ha dit una de les tres persones.

Les fonts, que han preferit mantenir-se en l'anonimat al·legant la seva voluntat de no avançar-se al comunicat públic que faci l'empresa, han afegit que la data exacta del llançament de la nova versió de l'iPhone encara no s'ha confirmat.

L'iPhone, que va sortir a la venta el 2007 en una primera versió, continua sent el dispositiu més popular del mercat dels smartphones. El dispositiu és un dels productes més exitós de la companyia, amb més de 16 milions d'unitats venudes l'últim trimestre del 2010, el que suposa un terç de les vendes totals de la companyia.

L'actual iPhone 4 va ser presentat pel fundador de la companyia, Steve Jobs, el juny passat i va sortir a la venda el mateix mes.

Apple adquireix molts dels components dels seus dispositius d'empreses amb la seu principal a Taiwan. Vincent Chen, analista de Yuanta Securities, ha dit que entre el 20 i el 40% dels beneficis de gran part d'aquestes empreses provenen de la fabricació d'aquests components.

Entre els proveïdors de components pel nou iPhone, es troben les empreses Largan Precision Co Ltd, Wintek Corp i Foxconn Technology Co Ltd, segons han afirmat dues de les fonts anònimes.

Apple presentarà avui els resultats del primer trimestre del 2011, on tindran un especial protagonisme les dades sobre el volum de vendes que ha registrat l'iPad 2, l'últim dispositiu llançat al mercat per la companyia.

stats