01/02/2011

Apple no va inventar la penicil·lina

1 min

Ni el motor de combustió interna. Però el dia que segons qui descobreixi les aplicacions d'iPhone per a metges i conductors, llegirem que Steve Jobs és el creador de la medicina i de l'automoció. Tant se val que Nokia, posem per cas, tingui des de fa anys programes a l'Índia i al Brasil per recollir i gestionar dades epidèmiques. Fins que les coses no arriben a l'iPhone, no existeixen.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'últim cas va ser la setmana passada. El rumor que el futur iPhone 5 inclourà funcions NFC de comunicació per proximitat s'ha traduït en titulars com "Apple vol canviar la targeta de crèdit pel mòbil", com si no fes mesos que els clients de Movistar i La Caixa -futur CaixaBank- poden pagar als comerços de Sitges amb el seu mòbil Samsung.

Els iPhone només representen el 17% dels smartphones i el 4% del total de telèfons mòbils venuts al món, però la seva visibilitat és del tot desmesurada, gràcies al fet que: (1) molts periodistes d'aquí tenen iPhone i no veuen més enllà; i (2) moltes informacions tecnològiques d'aquí es limiten a repetir el que diu una premsa nord-americana que escombra descaradament cap a casa.

stats