Tecnologia
Mèdia 19/07/2012

Apple haurà de publicar que Samsung no va copiar el disseny de l'iPad

El jutge britànic que va desestimar la denúncia obliga la companyia de la poma a mantenir aquest anunci a la seva web durant mig any

Reuters
1 min
L'iPad 2

LondresUn jutge britànic ha obligat Apple a fer públic que Samsung no va copiar el seu disseny de l'iPad, cosa que representa un nou gir en la batalla de patents que des de fa mesos enfronta les dues companyies, segons informa Bloomberg. El jutge, que la setmana passada va sentenciar que Samsung no havia infringit les patents d'Apple perquè les seves tauletes Galaxy Tab no eren "tan guais" com l'iPad, ha dit ara que Apple ha de publicar una nota a la seva pàgina web i a diaris britànics per corregir qualsevol impressió que la companyia sud-coreana hagués copiat els seus dissenys. El text s'haurà de mantenir a la web d'Apple com a mínim durant sis mesos.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En canvi, el jutge ha rebutjat una petició de Samsung per prohibir a Apple que continués reclamant que s'havien vulnerat els seus drets de disseny. Després de la sentència, Samsung va emetre un comunicat en què assegurava: "Si Apple continua amb les seves reclamacions legals sobre aquests dissenys genèrics, la innovació a la indústria es podria veure perjudicada, i la capacitat d'elecció dels usuaris, limitada". Apple, per la seva banda, no ha fet cap comentari.

stats