ARA
Mèdia 16/02/2011

Un antic ambaixador d'Aznar fitxat per Mas, a la portada de l'ARA

Juan Prat, antic representant del govern del PP a l'OTAN durant la guerra de l'Iraq, serà el representant de la Generalitat davant de la Unió Europea. Aquest és el tema principal de la portada d'aquest dimecres, que també dedica espai a la situació judicial de Berlusconi

Redacció
1 min
portada 16 febrer

BarcelonaVa ser ambaixador davant de l'OTAN entre el 2000 i el 2004, coincidint amb la participació espanyola a la guerra de l'Iraq. Zapatero el va destituir immediatament quan va accedir a la presidència del govern estatal. I ara el recupera el govern d'Artur Mas per situar-lo com a màxim representant de la Generalitat a Brussel·les, davant de la Unió Europea. Es diu Juan Prat i és el principal protagonista de la portada de l'ARA d'aquest dimecres.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A la primera plana de l'edició d'avui, també es destaca la situació processal de Silvio Berlusconi, que finalment serà jutjat pel cas Ruby i que té gran part de la ciutadania, especialment les dones, en contra.

Les retallades pressupostàries en infraestructures i aplicació de la llei de la dependència anunciades aquest dimarts pel Govern de la Generalitat també són destacades. I un altre tema rellevant és l'arribada dels mediadors internacionals al País Basc, per intervenir en el procés de pau que s'hauria d'obrir amb el darrer alto el foc, general, permanent i verificable d'ETA.

Dels articles d'opinió, destaquem els de Miquel Puig, Xavier Marcé i Xavier Mayor Farguell.

stats