Mèdia 26/06/2011

L'ARA es revoluciona a l'estiu i tindrà doble portada diària

L'ARA s'adapta a l'estiu i es desdobla en dos diaris: el tradicional, de caràcter informatiu, i un de lectura i oci amb noves seccions, col·laboradors i continguts

Redacció
2 min
Les portades de l'Ara Estiu seran sempre monogràfiques.

BarcelonaA partir del 4 de juliol i durant els dos mesos d'estiu l'ARA es desdobla: seran dos diaris en un de sol i tindrà dues portades -per davant i per darrere- perquè cadascú decideixi per on vol començar la lectura.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Per una banda, hi haurà el diari tradicional, amb l'actualitat de cada dia, els opinadors habituals, les cròniques i els continguts internacionals del The New York Times . I, al revers, el lector trobarà el diari d'estiu, amb els temes d'entreteniment i noves firmes com la de Gerard Quintana (que dedicarà una cançó cada dia a un personatge). Elisenda Roca i Adam Martín hi faran també una entrevista diària.

A més, el bloc inclourà l'Ara Kids, una pàgina diària d'entreteniments i informació -dues pàgines els diumenges- pensada per als més petits, en anglès, perquè puguin seguir aprenent-lo durant l'estiu.

Un fotoconte cada dia

L'ARA d'estiu comptarà també amb algunes seccions noves, com la del fotoconte, en què un escriptor de renom farà un relat a partir d'una fotografia publicada al diari aquests sis mesos. Obrirà foc Albert Sánchez Piñol amb el conte a partir de la imatge del doctor Broggi que va servir de portada del número 1.

Creix també la pàgina d'entreteniments amb la incorporació d'un autodefinit que se suma als sudokus i als mots encreuats que ja hi ha. El diari inclourà, així mateix, tota la informació del temps i l'estat de les principals platges. I una pàgina amb cròniques socials estivals, per seguir les aventures caniculars dels famosos del país. L'Ara Estiu també tindrà una secció diària de tecnologia amb propostes per estar a l'última en gadgets i aplicacions.

I un detall que no canviarà: la grapa, que tants lectors han comentat positivament i que confiem que seguiran agraint, sobretot els dies amb vent que llegeixin l'ARA a l'aire lliure.

stats