Mèdia 05/09/2011

Ariadna Oltra engega la temporada d''Els matins' de TV3 amb nous col·laboradors i nova imatge

Laura Gimeno i Ferran Vergés s'estrenen com a col·laboradors. El programa presenta nou logotip i canvi en la música d'acompanyament

Redacció
1 min

BarcelonaEls matins comença nova temporada amb un rentat d'imatge. Ariadna Oltra ha engegat el programa de manera habitual, fent un repàs dels titulars més destacats, i ha donat pas als nous col·laboradors del programa que s'encarregaran de cobrir els reportatges exteriors: Laura Gimeno i Ferran Vergés. El programa presenta una imatge corporativa remodelada, amb un nou logotip i canvi en la música d'acompanyament.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En el transcurs del programa no hi han faltat les mostres de suport a la periodista per part dels col·laboradors més antics, com Jordi Arola, que en la primera intervenció li ha desitjat “sort en la nova etapa”. L'anècdota més divertida, però, ha sigut durant l'entrevista que Oltra ha fet al portaveu del Govern. En un moment en què Homs ha tossit, la presentadora ha assegurat que la temperatura del plató “ha pujat un parell de graus” amb la marxa de Josep Cuní. “La temperatura Cuní” ha sigut un dels clàssics més recurrents al llarg de tot el període en què el periodista ha estat al capdavant del programa.

Ariadna Oltra, juntament amb Helena Garcia Melero, aspira des d'avui a mantenir Els matins com a líder de la seva franjaElsmatins i com a referent informatiu televisiu del país. En una entrevista aquest matí a El món a RAC1, el mateix Cuní ha mostrat el seu suport a la periodista "per la que jo mateix vaig apostar" i ha assegurat que té dipositades amb ella "totes les esperances", després d'assenyalar que "no entén" perquè ha generat "tanta expectació" el seu debut al capdavant del programa matinal de TV3.

stats