EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 11/04/2011

Ariadna Oltra: "Sovint tinc engegada la tele, la ràdio i un transistor"

1 min
Ariadna Oltra presenta el Telenotícies vespre de TV3.

Fa cosa d'un any i mig que tinc un iPhone 3G. M'havia de canviar de mòbil i me'l van regalar per canviar-me de companyia. No sé si l'aprofito del tot, però sí que en trec bastant suc. A banda de parlar i dels missatges, l'utilitzo per fer fotos, per a alguns jocs, per estar al cas de les notícies i per organitzar-me. Tinc algunes aplicacions de calendari molt friquis! També m'hi he instal·lat el correu electrònic i n'estic pendent constantment.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El Twitter també el faig anar gairebé exclusivament des del telèfon. M'hi he apuntat fa uns mesos i encara n'estic aprenent. Moltes vegades no sé què piular, o sigui que sóc més aviat voyeur . M'atabala bastant la gent que actualitza l'estat cada minut, però en canvi crec que és una eina útil per trobar coses interessants, ja siguin de feina o no. Al Facebook ja fa quatre anys que hi sóc, però últimament l'he abandonat, perquè no és tan immediat.

M'agrada mirar la televisió, però últimament ho faig molt a la carta. Programa que m'interessa, programa que em baixo! N'hi ha alguns, com el Polònia o el Crackòvia , que quan arribo a casa ja s'han acabat, i per això m'he anat acostumant a aquest tipus de consum. La ràdio l'escolto molt. De fet, sovint tinc posada la tele, la ràdio de la cuina i un transistor que porto a sobre, a més de tenir connectat l'ordinador amb els diaris digitals. És una mica esquizofrènic!

stats