EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 02/07/2011

Armand Anjaumà: "No tinc cap interès en les xarxes socials"

1 min
Anjaumà és un dels Especialistas secundarios de la cadena SER.

Jo tenia un telèfon de senyora gran, i pagava com les senyores grans: quan se m'acabava el saldo, el recarregava. Però per Nadal em van trucar de la companyia, em van dir que això no podia ser i em van regalar un Samsung Galaxy 3. És un smartphone , però no té res a veure amb les prestacions que tenen ara molts telèfons. De totes maneres, segurament si en tingués més tampoc no les faria servir. Només utilitzo el telèfon ben bé per trucar: ni missatges, ni internet, ni res més. I, a més, el faig servir molt poc: no sóc gaire de parlar per telèfon, i acostumo a fer-ho des de casa o des de la feina, amb el fix. Em truquen molt més del que truco jo: gasto molt poc, en telèfon!

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

No tinc cap mena d'interès en les xarxes socials. Els meus companys tenen Facebook, però a mi em fa molta mandra. I el Twitter també: haver de fer cada dia un comentari sobre el que penso, explicar les meves opinions... No m'interessa, i tampoc m'interessa llegir les dels altres. M'és igual què diguin cada matí el Messi o el Buenafuente!

Les dues hores que dedico diàriament a mirar la tele les acostumo a omplir amb sèries americanes o britàniques. N'hi ha moltíssimes i d'un nivell brutal. En directe només miro els partits del Barça i, de vegades, els Simpsons o El intermedio . A la ràdio sempre he escoltat la SER, i ara que hi treballo ho continuo fent. Sobretot hi escolto el Barça, i també algun programa que m'interessi.

stats