Premsa
Mèdia 21/02/2011

Alfredo Relaño, director del diari 'As': "Estic avergonyit i molest"

L'inventor del 'Villarato' no s'explica que el diari hagi esborrat un jugador d'una imatge

Auri Garcia
1 min
Alfredo Relaño, director del diari 'As'

BarcelonaEl director del diari As, Alfredo Relaño, ha dit al programa El matí de Catalunya Ràdio que està "avergonyit i molest" per la imatge manipulada que ha publicat avui el seu diari. En l'edició de paper d'avui, l'As ha esborrat un defensa de l'Athletic d'una fotografia amb què vol demostrar que Dani Alves estava en fora de joc en l'1-0 del Barça. Aquest matí, el diari ha publicat una rectificació a la seva pàgina web en què assegura que el defensa no apareix a la fotografia "per un error".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Relaño ha dit a Catalunya Ràdio que s'ha adonat que faltava un jugador "per l'embolic que hi havia als fòrums", i que de seguida ha comprovat que "a la web sí que estava bé". A continuació, ha explicat que ja han publicat una rectificació explicant que a l'edició de paper estava "mal fet", i que a l'edició de paper de demà "també es corregirà". "No tothom que acudeix a l'edició paper acudeix a la web, i viceversa", ha argumentat.

El director de l'As, que va ser l'inventor de la teoria del Villarato, ha fet aquestes declaracions només començar la seva intervenció al programa de Manel Fuentes, en què també ha dit que no està segur que fos fora de joc. "Si ho és, ho és molt lleugerament", ha dit. Aquesta opinió contrasta amb el que explica el seu diari, que destaca com a subtítol de la crònica que "Villa va posar per davant el Barça després d'un fora de joc d'Alves".

stats