Ràdio
Mèdia 08/05/2012

Els premis Ràdio Associació distingeixen Vador Lladó i reconeixen Catalunya Música pels 25 anys

Alfons Arús, Albert Malla, Rosa Badia i la plataforma en suport de RTV Mallorca reben les mencions d'honor

Ara
2 min
Vador Lladó

BarcelonaVador Lladó ha estat reconegut com el millor professional de ràdio pel jurat dels premis Ràdio Associació, que ha valorat la seva "manera singular de dirigir i presentar un espectacle radiofònic" com és el despertador 'Fricandó matiner', de RAC105. El premi al millor programa de ràdio se l'ha endut la programació especial de Catalunya Música amb motiu del seu 25è aniversari, que es commemora enguany. L'espai de Catalunya Ràdio 'Solidaris' i el 'Gabinet de crisi' d'IB3 han estat reconeguts amb mencions de qualitat en aquesta categoria.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La llista de guardonats, que s'ha donat a conèixer aquest dimarts al migdia, inclou també un premi per al programa de Ràdio Estel 'Punt org', en la categoria d'innovació. La borsa de treball d''El món a RAC1' i el programa de Ràdio Sant Joan (Sant Joan les Fonts) 'La plaça dels gegants' han aconseguit les mencions de qualitat. Pel que fa a la ràdio local, el premi ha estat per al programa 'Pa ciència la nostra', de Sants3 Ràdio, i les mencions les han rebut 'Recerques', de l'emissora local de Sant Vicenç dels Horts, i 'Els quatre cantons', de Ràdio Banyoles.

El jurat també ha premiat amb el guardó 1924, de l'àmbit audiovisual, el programa de TV3 'No me les puc treure del cap'. I pel que fa a les mencions d'honor, se les han endut tres professionals amb una llarga trajectòria en l'àmbit dels mitjans de comunicació, com són Rosa Badia, Albert Malla i Alfons Arús. A més, la plataforma ciutadana en suport de Radiotelevisió de Mallorca també ha rebut una menció d'honor per la seva defensa de la "pluralitat en la comunicació" i per "mobilitzar la societat contra el tancament" del mitjà.

Els premis Ràdio Associació, que amb aquesta arriben a la dotzena edició, es lliuraran aquest dijous al vespre en una gala a l'auditori de l'ONCE de Barcelona.

stats