FICCIÓ CATALANA
Mèdia 11/02/2012

Avui i demà, primer lliurament de 'Porca Misèria'

Ara
1 min
El primer DVD de Porca Misèria es pot aconseguir avui i demà.

BARCELONAL'ARA ofereix als seus lectors les quatre temporades de Porca Misèria , una de les sèries mítiques en català. Avui i demà es posa a la venda el primer pack de DVD, que inclou la primera temporada completa de tretze episodis de 50 minuts. En total es van emetre quatre temporades i cada cap de setmana se'n posarà una a la venda. Els packs s'ofereixen al preu especial de 9,95 euros.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Creada per Joel Joan i escrita per Núria Furió, Mercè Sàrrias i Albert Plans, els seus guions van sorprendre el públic per la profunditat amb què tractava els personatges, gens estereotipats. Va ser també una sèrie profundament generacional: la majoria de personatges estaven en l'impàs de la trentena, i ingressaven de manera inequívoca a l'edat adulta i els conflictes que se'n derivaven. El to era de comèdia amarga. Porca Misèria va ser també una sèrie d'actors: a banda del mateix Joel Joan, hi sortien també Anna Sahun, Julio Manrique, Mercè Martínez, Clara Segura, Roger Coma i Mercè Sampietro, entre d'altres, que han mantingut una carrera a la primera línia del teatre i la televisió en català. Les emissions originals van durar del 2004 al 2007.

La sèrie va quedar en segona posició en l'enquesta duta a terme entre els lectors de l'ARA al mes de gener, només superada per la sitcom Plats bruts , també creada per Joel Joan.

stats