FICCIÓ ESTRANGERA
Mèdia 13/01/2012

La BBC desembarca a les televisions a la carta

La televisió per internet tindrà un accent britànic més marcat. Telefónica, Youzee i Filmin han signat acords amb la BBC per importar les sèries de més èxit de la pública britànica.

àlex Gutiérrez M.
2 min
La BBC desembarca a les televisions a la carta

BARCELONAEls consumidors de televisió per internet i vídeo on demand tindran accés ara a prop de 500 hores de sèries i programes de la BBC, gràcies als acords que Telefónica, Youzee i Filmin han signat amb la televisió britànica.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Telefónica

L'acord més important és el que ha signat Telefónica, que inclou fins a 260 hores de programació. La sèrie Doctor Who -la més comprada a l'iTunes l'any 2011- és un dels productes estrella, així com Sherlock , basada en les aventures del detectiu creat per Arthur Conan Doyle. També s'incorpora al catàleg Misfits , una de les sèries revelació de la temporada anterior, a mig camí entre la ciència ficció, l'humor i el drama.

Per al públic infantil s'ha inclòs la sèrie d'animació Charlie and Lola , sobre dues germanes que descobreixen el món juntes.

Filmin

El servei de vídeo a la carta impulsat per Cameo ha fet una doble aposta. D'una banda, ha comprat totes les temporades de les sèries més clàssiques de la BBC, com L'escurçó negre ; Hotel Fawlty ; Sí, primer ministre , i Els joves . De l'altra, introduirà algunes sèries encara inèdites, com The line of beauty (basada en la novel·la homònima d'Alan Hollinghurst) i les produccions d'intriga The shadow line i Zen . En l'àmbit de la comèdia destaca l'estrena de The thick of it , una de les sàtires més àcides de la política contemporània. Life on Mars i Wallander també s'han inclòs en aquesta tanda d'incorporacions. Totes les sèries s'ofereixen en versió original subtitulada i, en alguns casos, també en versió doblada.

En total, aquest servei incorpora 170 hores de programació que es poden comprar per capítols solts o per temporades. La majoria de les sèries, a més, estan incloses en l'oferta de tarifa plana que ofereix.

Youzee

La plataforma creada per Yelmo ha comprat 65 hores de programació que inclouen la sèrie Lutero , una de les recreacions històriques més ambicioses de la BBC, i també la comèdia Extras , de Ricky Gervais.

stats